Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не дуже часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі In stagram, де за ним слідкує трохи більше 300 тисяч людей.

Святослав Вакарчук разом із музикантами зі свого гурту "Океан Ельзи" виступив для шанувальників у Мадриді, Іспанії. Це був один із його численних благодійних концертів на підтримку рідної країни, яка зараз відважно воює з окупантами.

Скриншот из Instagram, Святослав Вакарчук

На кадрах відчувається, що артист повністю віддається творчості та слухачам, а ще на сцену він не забув прихопити із собою жовто-синій прапор України.

Вакарчук зворушливо подякував фанатам за подаровані емоції та зазначив, що йому було дуже приємно, коли він побачив у концертній залі поранених бійців, які проходять реабілітацію за кордоном.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Мадрид, дякуємо вам! Ви круті! Велика честь було бачити в залі наших бійців, які проходять реабілітацію в Іспанії. Одужуйте пошвидше, хлопці!" - написав Святослав.

Раніше ми писали про те, що Вакарчук презентував нову роботу "Океан Ельзи" та показав два виміри, в яких живуть українці: війна та тил зійшлися воєдино.

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук зізнався, чому легендарний "Океан Ельзи" названо саме так: "У нього немає дна"

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук в оточенні воїнів ЗСУ анонсував розплату росії за терор: "Отримає нашу лють "