Українська гумористка, зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна блиснула пухнастою кицькою між ніг. Кадрами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Саша Машлятіна почала підкорювати серця українців завдяки участі у проєкті "Ліга сміху" у складі команди "Тріо різні". Пізніше актрису запросили до "Жіночого кварталу", де вона також успішно веселить шанувальників. Зараз, коли в країні війна, вона як гуморист продовжує піднімати людям настрій, але робить це переважно у мережі.

Саша Машлятина. Фото: скрин youtube

Так, цього разу Саша Машлятіна опублікувала нове відео, на якому засвітила пухнасту кицьку між ніг. Ніякого інтимного підтексту - просто гумористка купувала свого домашнього улюбленця, а той вмостився у неї на ногах, поки господарка сушила його феном.

Кицька Саші Маслятиної. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Помила кота, посушила кота", - підписала ролик зірка.

Так як це сторіс, реакцію шанувальників побачити не можна, але можна припустити, що відео викликало лише позитивні емоції, адже як інакше можна реагувати на милих котиків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою: "Це ми ворк" .

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".