Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився передбаченням щодо долі Запорізької АЕС, яку замінували російські окупанти. Чим закінчиться цей ядерний терор він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв заявив, що на даний момент російські окупанти радіють перемозі та переконані, що захоплені ними території вже назавжди у їхньому володінні. Запорізька АЕС потрібна загарбникам, щоб маніпулювати, але своєї мети цим шляхом вони не досягнуть.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram

"Слава Богу, Господи Боже. 100%, що вони підуть звідти, тобто вони підуть, не досягнувши того, що вони хочуть. Вони зараз намагаються маніпулювати, але буде якийсь договір. Вони цього не зроблять. Заспокойтеся, все скінчиться". Тобто реально нічого поганого не буде", - сказав екстрасенс, розкинувши карти.

Він зазначив, що незважаючи на всю свою безглуздість, окупанти розуміють, що вибух АЕС насамперед небезпечний і для них самих, тому такий крок здійснювати не стануть.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Крім того, екстрасенс нагадав українцям про 1 вересня. Він зазначив, що дата буде справді небезпечною і закликав не ігнорувати його попередження.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв показав, як карма наздоганяє росіян: "Яка краса".

Також ми писали, екстрасенс Гордєєв передбачив, де будуть жорстокі прильоти від окупантів у першій половині серпня: "Це не жарти".

Крім того, ми повідомляли, Рибак та Еллерт з "Холостячки" тицьнули носом у сувору реальність українця, який живе в Росії: "Відкрили очі пацану".