Популярна українська реперша Alyona Alyona згадала своє минуле життя до популярності, коли працювала в дитячому садку. Пам'ятним фото знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona – одна з найяскравіших представниць українського шоубізнесу, яка має багатотисячну армію шанувальників. Як і будь-яка зірка реперша починала з "низів", втім, історія її шляху до зірок досить незвичайна. З дитинства майбутня зірка писала тексти та цікавилася музикою, але після університету пішла працювати вихователькою до дитячого садка. Через роки вона вирішила кардинально змінити життя і у 2018 році це у неї вийшло.

Alyona Alyona. Фото: скриншот Instagram

Наразі Alyona Alyona справжня суперстар, але від свого минулого вона не відхрещується. Так, виконавиця поділилася кадрами з "минулого" життя, коли вона її працювала у дитсадку. На знімку майбутня зірка позує із вихованцями, а її стиль зовсім не схожий на нинішній.

Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Зірка зазначила, що тоді вона була у роздумах, чи піде їй бути реп-виконавицею, але зараз розуміє, що сумісна з цим жанром на всі 100%.

"Цікаво, чи підійде мені реп? Ідеально!", - підписала кадри зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розповіла, що насправді оберігає всіх українців, але ЗСУ не згадала: "Те світле почуття..."

Крім того, наш портал писав, Ірину Федишин ощасливили поранені бійці історіями про те, як страждають окупанти на передовій: "Їм добре перепадає".