Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Настя Покрещук вирішила трохи роздягнутися та позмагатися з двома хлопцями, щоб з'ясувати, у кого краще виглядає прес. Це сталося біля якогось ресторану і сміливу дівчину зовсім не бентежили глядачі.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Хоча м'язи блогерки виглядають ефектно, але, як відомо, все це виконана робота пластичних хірургів та результат ін'єкцій. У її друга Митрофанова зовсім не видно кубиків, і тому він вирішив "приховати" такий недолік банківськими картами, а ось другий хлопець може скласти Насті конкуренцію.

"У кого прес п👆🏽зже? 😂 1,2 або 3 😂", - поцікавилася Покрещук у шанувальників.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

І вони відповіли, без сумніву віддавши перевагу дівчині. Однак фанати ще відзначили креативний підхід Митрофанова з його банківськими картками. Більше того, дехто заявив, що прес у чоловіків - це зовсім відстій.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що скандальна блогерка Настя Покрещук не посоромилася "замутити" з найкращим другом "свого хлопця": "Маршрут перебудований"

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Настя Покрещук сміливо накинулася на хлопця в ресторані, забувши про глядачів: "Давай одразу в ліжко, чого тягнути"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрещук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"