Український актор Артур Логай став відомий українцям за ролями у серіаліті "Київ вдень і вночі" та "Моя улюблена Страшка", де спробував втілитись у роль Романа Малиновського з "Не народись красивою".

Наразі Артур став гостем студії "Сніданок з 1+1" разом зі своєю дружиною і розповів, що допомагає йому відновитися після початку повномасштабної війни.

Артур Логай, скріншот: Instagram

Коли почалася повномасштабна війна, через тиждень Артур із дружиною Женею поїхав до Чернівців. Дружина актора зізнається, що їй було дуже важко у цьому місті, хоча вона вдячна, що їх там дали притулок. Пара дуже хотіла додому, бо Чернівці – просто не їхнє місто.

"Артур шукав, чим ми будемо корисними. Його не кликали на передову, тому він пішов волонтерити і він так відволікався. Плюс у нього збиралося багато негативної енергії і він пішов на бокс. Це дуже йому допомогло" , - зізнається Євгенія.

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Євгенія та Артур Логай, фото: Знай.ua

У свою чергу Артур зізнався, що його із апатичних станів рятує спорт та робота. Оскільки роботи зараз немає, він намагався робити щось нове. Саме тому він зараз задумав один проєкт, над яким працював останні 4 місяці.

Останнім часом Артура часто запитують, чи буде продовження серіалу "Моя улюблена Страшко".

"Я не знаю, я не можу знати... Бо всі домовленості, які було до, зійшли на нівець і я не знаю, як воно буде" , - відверто зізнався переможець шоу "Танці зі зірками" Логай.

Нагадаємо, що "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська ризикує скотитися в депресивну яму.

Раніше ми повідомляли, що Коля та Настя з "Моя улюблена Страшко" заінтригували зізнанням.