Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. А ще він грав у серіалі "Київ вдень та вночі". Крім творчої діяльності в TikTok і Instagram, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Олег Машуковський вирішив зробити парні татуювання зі своєю подругою, співачкою Анною Трінчер, яку всі знають завдяки ролі у популярному серіалі "Школа". Українські знаменитості набили маленькі серця на руках у мінімалістичному стилі, без всього зайвого, а ще показали результат шанувальникам.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

Більше того, Машуковський наважився ще й на тату на обличчі – тепер у нього на скроні красується щось симпатичне, схоже на зірку.

Блогер чесно зізнався, що від татуювань на тілі він отримує справжнє задоволення, а ще живе сьогоднішнім днем, нічого не відкладаючи потім.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Ви спитаєте - навіщо я роблю тату? Але відповідь дуже проста, а саме я ловлю від цього кайф, фотографую момент та живу сьогодні ❤️", - написав Олег.

Багато шанувальників оцінили сміливість парочки, а ось деяким здалося дивним те, що Трінчер все ж таки погодилася зробити таке парне татуювання, враховуючи, що в неї є наречений Олександр Волошин.

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Коментарі - instagram.com/mashukovsky/

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський показав, як старанно пихкає в залі, але українці помітили "підступ": "Облився водою і думає, що крутий"

Як повідомляв Знай.ua, наречений Анни Трінчер Волошин спочатку хотів допомогти українцю, але потім "віддав" це іншим: "Спочатку 200 грн, потім 1000"

Також портал Знай.ua писав, щоб блогер Олег Машуковський у мокрій майці засвітив натреноване тіло під зітхання дівчат у залі: "Скоро буду sugar daddy"