Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула) розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу та зайнялася сольною кар'єрою, а зараз ще активно розвиває свій аккаунт у Instagram, де за нею стежить близько 24 тисяч осіб.

Slavia опублікувала новий гарячий знімок, зроблений після концерту, який відбувся, зважаючи на геолокацію, у Львові, звідки родом і сама співачка.

У кадрі артистка позує в сміливому та спокусливому вбранні, яке демонструє її розкішне декольте та оголює талію, а образ вона доповнила яскраво-червоною помадою на губах та розпущеним волоссям.

Скріншот із Instagram, Slavia

У підписі до публікації колишня Дзідзьо подякувала всім, хто прийшов на виступ і знову нагадала, що перемога над окупантами не за горами. А ще співачка поскаржилася на безсоння, а пост вона розмістила взагалі ближче до світанку.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Не можу заснути. Дякую всім, хто прийшов на концерт. Разом до перемоги 💙💛", - написала Slavia.

Шанувальники відзначили, як неймовірно гарно співачка вийшла на фото та побажали їй мирної, тихої ночі, а вона їм у відповідь.

Коментарі - instagram.com/slavia_official/

Раніше ми писали про те, що Slavia спокусливо розсовуючи ніжки, показала, що назавжди втратив Дзидзьо: "Гарні сідниці"

Як повідомляв Знай.ua, Slavia у купальнику поманила стрункими ніжками, до яких колишній Дзідзьо більше не торкнеться: "Хочу тебе надихнути"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Дзідзьо Slavia засумувала біля водоспаду, широко розкинувши ніжки: "Дівочі сльози"