Відомий український музикант Андрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс" та автор найвідомішого переспіву "Червоної калини", написав проникливий вірш з передової.

Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну від ворога. Також, він переспівав "Червону калину", на порожніх вулицях столиці на тлі Софіївського собору. У своєму сторіс на Instagram він розмістив сам вір, а також фото з окопа, та звернувся до українців не зупинятися, та донейтити ЗСУ.

Андрій Хливнюк. Фото: скриншот Instagram

Вірш адресовано всім українцям, та попереджає, байдужість може призветидо жахливих наслідків.

Тим, хто не спить під прильотами,Чорне носить не бажано,Плакатись і вбиватисяТеж недоречно, але ВиВсі, якщо не згуртуєтесь,На своїх фронтах не натиснете,Неню поглине пліснява,Забракне навіть кисню вам,Зґвалтовані і розчавленіСусідами нещодавнімиВкотре десь переселеніДовіку вже невеселими,Прошу, прийміть реальність цюСправу ми маємо з гадамиНе толеруйте зрадників,Або готуйте задниці. Андрій Хливнюк.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вірш Хливнюка. Фото: скриншот Instagram

"Налякав цією світлиною, поки окуляри знайшла", "Була закохана в пісні! Тепер іще і в самого Андрія!", "Нехай янгол-охоронець вас оберігає! Віримо в нашу перемогу і дякуємо кожному, хто її наближає", "Дякую, вам Андрій, за творчість і за те, що ви бороните Україну",- написали шанувальники творчості музиканта в коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар, Майкл Щур і Тарас Тополя потрапили під обстріл - "термінатори", які пережили пекло.

Як повідомляв "Знай.ua" лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, чому обрав саме "Червону калину".

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" вразив українок у саме серденько романтичним жестом.