Українська телеведуча, блогерка, яка активно займається благодійністю, Маша Єфросиніна, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Варто зазначити, що через війну в УКраїні вона разом з дітьми живе за кордоном, проте активно допомагає благодійною діяльністю рідній державі та встигає займатися професійною діяльністю. Як розповіла Маша, що разом з Поляковою вони віддали на благодійність мільйони гривень. Точно порахувати важко.

При цьому ведуча зауважила, що вона проти того, щоб постійно ходити по європі та розпускати соплі. Вона сказала:

"Європа допомагає і Слава Богу"

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нещодавно вона зустрілася з відомою журналісткою Олесею Бацман, дружиною Дмитра Гордона. Тепер Маша опинилася з другого боку свого робочого місця та відверто розповіла Олесі подробиці свого життя.

Як розповіла Маша, її чоловіку спокійніше, коли вона з дітьми перебуває за кордоном. Єфросиніна зізналась, що чотири місяці вона спить одна. Більш того, тепер вона змушена все робити самостійно. Маша зізналася, що два місяці тому вона думала, що не виживе. Проте вона справилась та вже звикла до самостійного життя.

Раніше ми писали про те, що проблему Маші Єфросініної, Олі Полякової та Тараса Тополі вирішив лікар: "Не критикуйте, не принижуйте"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросініна отримала відповідь на запитання, чому YouTube не блокує російський контент

Також портал Знай.ua писав, що відома телеведуча зізналася Маші Єфросініній, що робить це, не дивлячись на війну: "Якщо є почуття провини..."