У липні 2022 року іноземні ЗМІ ексклюзивно повідомили, що Абедін таємно зустрічається з Купером після того, як їх познайомила старійшина Vogue Анна Вінтур.

Джерело повідомило Page Six: "Хілларі повністю схвалює стосунки Хуми з Бредлі. Хілларі вважає Хуму другою донькою і благословила їхні стосунки".

Після всієї драми пов'язаної з електронними листами Клінтон та майбутнім колишнім чоловіком Абедін Ентоні Вайнером, — продовжило джерело, колишня перша леді щаслива, що її довірений помічник проводить час із кимось, хто не викличе громадського збентеження.

Бредлі Купер та Ірина Шейк

У липні Page Six ексклюзивно повідомило, що 46-річна Абедін та 47-річний Купер таємно зустрічаються.

Популярні новини зараз

Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Інше джерело говорить, що вони не поспішають пізнавати один одного, тоді як Купер був зайнятий зйомками "Маестро", біографічного фільму, заснованого на житті Леонарда Бернстайна.

Хума Абедін, кадр з відео

Хумі 45 років і у політиці вона з 1996 року. Тоді вона ще зовсім юною прийшла на стажування в офіс до Хіларі Клінтон, а потім дослужилася до її першої помічниці і працювала заступником голови передвиборчої кампанії у 2016 році.

Щодо особистого життя — Хума була заміжня один раз, і в цьому шлюбі у неї народилася єдина дитина. Обранцем дівчини став політик Ентоні Вайнер, з яким у них у 2016-му було гучне розлучення через секс-скандал за його участю. Справа в тому, що чоловік Хуми посилав в Мережі молодим дівчатам свої оголені фотографії під псевдонімом "Небезпечний Карлос". Надалі це привело політика до відставки та тюремного ув'язнення на 18 місяців.

Нагадаємо, що Ірина Шейк після зашквару з рашистським символом "Z" може втратити роботу.

Раніше ми повідомляли, що Бредлі Купер та Ірина Шейк планують возз'єднати родину. А як же леді Гага?