Адвокат поп-зірки Метью Розенгарт у позові, поданому 1 серпня, стверджував, що 70-річний Джеймі "опустився до нового мінімуму" через чергову "сумну і підлу спробу залякувати, переслідувати і залякувати власну дочку".

Згідно з документами, отриманими виключно Page Six.

22 липня адвокат відстороненого консерватора Алекс Вайнгартен заявив у клопотанні про те, що 40-річна Брітні має бути зміщена з посади, і включив як речові докази деякі з раніше незапечатаних медичних карток володарки Греммі.

Брітні Спірс і батько, скріншот: Youtube

Проте Вайнгартен повідомив Page Six, що "це не є спробою передати записи громадськості".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Він пояснює: "Існує процедура, яку ви повинні слідувати, щоб подати документи з печаткою суду, і це процедура, яку ми дотримувалися".

На питання про те, чи можна зрештою розкрити раніше запечатані документи, які були включені, як речові докази, Вайнгартен каже, що його команда "намагається домовитися" про "захисний наказ, що регулює використання конфіденційної інформації".

"Що станеться, якщо ми колись отримаємо свідчення і будь-коли буде законно конфіденційна інформація, тоді вона буде прихована від загального огляду" , - додав він.

Брітні Спірс: скрін із соцмережі

Адвокат із Лос-Анджелеса також зазначив, що Джеймі та його попередній адвокат насамперед намагалися опечатати записи Брітні, коли він був консерватором з 2008 по 2021 рік.

Потім він зазначив, що записи Брітні мають залишатися запечатаними як мінімум до 26 жовтня 2022 року, коли призначено дату слухання з цього питання.

На закінчення Розенгарт розповів про справжні почуття Брітні до спроб її батька, сказавши: "Його власна чудова, культова донька тепер вільна і хоче жити далі. Це має бути все, що має значення. Це все, що мало б значення для порядного, люблячого батька... Він повинен припинити зловживати процесом. Він повинен припинити переслідувати і знущатися з своєї доньки. І він повинен рухатися далі".

Брітні Спірс

Нагадаємо, що зухвала Брітні Спірс пішла стопами Мадонни: зірвала з себе труси і показала свій "рапан".

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс вперше за довгий час заспівала: як зараз звучить поп-принцеса з новою версією "Baby One More Time".