Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська згадала молоді роки та показала, як виглядала до пластики. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська, будучи до 2019 року одружена з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, ніколи не приховувала, що трохи "коригувала" свою зовнішність. Шанувальники вже забули, як зірка виглядала до пластики, але зараз отримали можливість згадати.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, Слава Камінська поділилася знімком, якому вже 10 років. Тоді ще 28-річна співачка позує у компанії зірки "Фабрики зірок" Артема Іванова.

"Я знайшла пароль від однокласників 2012 рік. Там стільки "цікавих" фото, але нехай вони там і залишаться. Якими молодими ми були", - підписала фото виконавиця.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

До пластичних операцій Слава Камінська виглядала дуже привабливо, що помітили і шанувальники. Дехто, милуючись архівним фото, спочатку сплутали співачку з Анджеліною Джолі.

"Блін! Я подумала Анджеліна Джолі", "Бл*ха, здалося, що Джолі", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська показала наслідки бурхливої ​​"туси", перетворившись на "королеву звалища": "Вже звикла".

Також наш портал інформував, колишня Потапа Ірина Горова виконала місію, яка по зубах не кожній мамі: "Можу пишатися собою".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва наказала українцям, що їм потрібно робити, показавши "важкі" наслідки: "Вас чекає на те саме".