Селена Гомес була сфотографована поряд з італійським кінопродюсером Андреа Ієрволіно під час прогулянки яхтою в Позітано, Італія, 3 серпня.

34-річний Єрволіно був помічений таким, що кокетливо тримається за ноги 30-річної Гомес, коли вона бовтала ними у воді, сидячи на краю мега-яхти.

Селена Гомес та Андреа Ієрволіно, фото із соцмереж

Ієрволіно, здавалося, потяг Гомес за щиколотки, ніби вдавався, що тягне її в океан. Вона, здавалося, насолоджувалася увагою і посміхалася, коли він торкався до неї.

В інший момент було помічено, як Гомес стрибає у воду, бризкаючи на Ієрволіно, коли він простягає руки, щоб упіймати її.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Селена Гомес та Андреа Ієрволіно, фото із соцмереж

Пара також виглядала затишно, коли вони сиділи пліч-о-пліч на борту яхти, насолоджуючись їжею та напоями з іншими друзями за довгим столом на палубі.

Колишня Джастіна Бібера, яку також бачили, що каталася на водному мотоциклі з подругою, була одягнена в сексуальний чорний злитий купальний костюм, що оголював її сідниці.

Ієрволіно, якого раніше бачили з Гомес у липні 2019 року, відомий продюсуванням фільмів "Чекаючи на варварів" та "Смиренність". Він також був співпродюсером "У сумнівній битві", де знялася і Селена Гомес.

Хоча Гомес не говорила про характер своїх відносин із режисером, вона вирушила до TikTok під час своєї розкішної відпустки на яхті, щоб поділитися позитивним повідомленням про "справжні шлунки".

Нагадаємо, що Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт.

Раніше ми повідомляли, що Селена Гомес перетворила свої груди на два глобуси.