Багато українських телеканалів восени 2022 року відновлюють показ своїх розважальних програм і СТБ - не виняток.

А пок українці чекають на продовження "МайстерШеф. Битва сезонів" або ж 11 сезону проєкту "Холостяк" з Алексом Топольським, ведучий Григорій Решетник продовжує спілкуватися з українськими зірками про те, які зміни в їхнє життя принесла повномасштабна війна.

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

6 серпня о 9:30, в ефірі вийде одинадцятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу відверто про життя після 24 лютого розповість шеф-кухар – Євген Клопотенко. Про безкоштовні українські ресторани, які можуть стати світовим трендом, та позбавлення російських закладів усіх нагород – у великому ексклюзивному інтерв’ю.

Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Його кулінарний талант – це справжня зброя, з якою він воює на гастрономічному фронті. Цього разу у мене в гостях переможець 5 сезону проєкту "МастерШеф", ресторатор Євген Клопотенко", – анонсує героя ведучий Григорій Решетник.

Євген Клопотенко – український кулінарний експерт, шеф-кухар та бізнесмен. Нині у соцмережах за харизматичним чоловіком слідкують більше 730 тисяч користувачів.

Спочатку Євген відкрив виробництво варення з незвичними смаками. А три роки тому став співзасновником ресторану "100 років тому вперед", де відроджує українські національні страви.

Яким чином Клопотенко планує зробити безкоштовні українські ресторани світовим трендом? Як Євген домігся, аби російські заклади позбавили зірок "Мішлен"? А також про кулінарні цікавинки в меню наших військових і сенсаційно про те, що батьки думають про його кохану – дізнайтеся у відвертому інтерв'ю "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Нагадаємо, що "МастерШеф. Битва сезонів" повертається, незважаючи на війну: Пава та Міцкевич знову у боротьбі.

Раніше ми повідомляли, що Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепта маринованих кабачків.