Відома українська продюсер та колишня дружина репера Олексія Потапенка Ірина Горова впоралася з важливою місією, яка по зубах не всім мамам. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Горова поділилася, що дала собі обіцянку стати ідеальною мамою для своїх дітей та підтримувати з ними максимально відкриті стосунки.

Ірина Горова. Фото: скрін youtube

"Колись давно я дала собі обіцянку, що буду для своїх дітей подругою та першою людиною, до якої вони прийдуть за порадою. Це складно уявити, що взагалі можливо побудувати такі стосунки з дітьми, та ще в період їхнього ніжного віку 13-15 років, коли все в житті здається дуже важливим та максимально емоційним", - розповіла ексдружина Потапа.

Горова зазначила, що спочатку їй удалося встановити ідеальні стосунки з дочкою, ставши для неї справжньою подругою. Наступним на черзі був син, але були сумніви, що все вийде. У результаті відома мати змогла виконати свою місію і зізналася, що це змушує її пишатися собою.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Так, вийшло! Сьогодні я зрозуміла, що можу пишатися собою, нашими стосунками і тим, наскільки я щаслива бути мамою і саме такою, якою наказала стати багато років тому", - підкреслила вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що колишня Потапа Ірина Горова показала напівголі стегна, які можуть заспокоїти: "Не маємо права".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".

Крім того, ми писали, Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула": "Дає сили жити".