Дочка знаменитого українського гумориста, актора студії "Квартал 95" та зірки серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача вирішила затьмарити співачку Світлану Тарабарову. Талантом дівчинки похвалилася Вікторія Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач – один із найпопулярніших гумористів в Україні, який підкорює неймовірною харизмою та акторською майстерністю. Його дочка Ліза, як виявилася, перейняла талант зоряного тата і вже на повну силу підкорює серця українців.

Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

На цей раз Ліза Ткач вирішила скласти конкуренцію відомої співачці Світлані Тарабаровій. Дівчинка влаштувала запальні танці під пісню виконавиці на даху будівлі. В цей час йшов сильний дощ, що додало ще більшої ефектності ролика. "Режисером" цього кліпу, мабуть, стала мама Лізи.

"Нехай буде добре всім нам", – підписала ролик Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Талантом юної Лізи Ткач захопилася і сама Світлана Тарабарова.

"Люблю цю танцівницю. Сонечко", - написала виконавиця в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал інформував, що Володька з "VIP Тернопіль" пішов на провокацію Тетяни Песик, перетворившись на "дамочку": "Бомбезна, тільки очі сумні".

Крім того, ми писали, зірка "Ліги сміху" Вася Байдак підкорив серце Наді Дорофєєвої походом у McDonald's: "Романтична вечеря".