Український борець греко-римського стилю, багаторазовий чемпіон світу та Європи та нинішній народний депутат Жан Беленюк поділився думками щодо річниці перемоги на Олімпійських іграх.

На фото Беленюк тримає праву руку на серці, виконуючи гімн України, а на грудях зараз звисає золота медаль, прикрита квітами, але незабутня...

Жан Беленюк, фото: Instagram

Рік тому спортсмен став Олімпійським чемпіоном. Тоді Жан Беленюк думав, що він найщасливіша людина на землі, адже іспит на моральну та фізичну витримку здано ідеально і на нього чекають лише яскраві миті вже виконаної роботи. Але зараз мрія зовсім не та. Нині Жан і вся країна мріє лише про перемогу.

"Вся наша країна опинилася перед головною битвою, що визначає "змагання" у своїй новітній історії! І ставка тут набагато вища – це майбутнє, це незалежність, це Життя! І зараз ми, як нація, проходимо найсуворіший іспит на незламність, стійкість, здатність об'єднуватися в кризові моменти нашого життя ", - пише он.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Показати ще

Жан Беленюк, фото: Instagram

Рівно рік тому 04.08.21 Жан Беленюк став Олімпійським чемпіоном, цим реалізувавши мрію свого життя, як він думав до початку повномасштабної війни, 24.02.22. Варварський напад рашистів на нашу країну дав усім нам одну спільну мрію – перемогу!

Нагадаємо, Жан Беленюк із "Слуги народу" опустив усіх окупантів Росії з небес: "Мій Херсон вам у рот не влізе"

Як повідомляв "Знай.ua", Жан Беленюк показав справжнє обличчя російського спорту, рука в нацистському привітанні: "Забув букву z на грудях"

Знай.ua писав, "Ескалація з боку росії": Жан Беленюк поділився непростими буднями народного депутата