Усі цивілізовані світові артисти намагаються з усіх сил допомгти Україні у кровопролитній війні, яку почала росія. Хтось робить це грошами, хтось висвітленням жахів війни, хтось власною присутністью на території України, як Анджеліна Джолі та Бен Стілер.

Як не дивно, навіть ті артисти, які ще нещодано витанцьовували перед росіянами, також взялися допомгати українцям. Наприклад, репер Скриптоніт, який не тільки висловив чітку позицію, але нещодавно ще й підтримав нас чималою сумою грошей.

Надя Дорофєєва і Скриптоніт, фото: Instagram

Днями популярний казахський реп-співак Скриптоніт почав свій концерт в Алмати хвилиною мовчання – в пам‘ять про жертви січневих протестів в Казахстані та загиблих через вторгнення росії в Україну.

Україну співак підтримує не лише публічними висловлюваннями – до "Фонду Маша" Маші Єфросиніної Скриптоніт відправив пожертву в $20 000.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Пожертва Скриптоніту

"Ці кошти були направлені на закупівлі ліків для Центру первинної медико-санітарної допомоги №9, Київського обласного перетинального центру та Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є. Карабелеша для дітей та дорослих", – розповідають в Фонді.

Скриптоніт пожертвував $20 000

Скриптоніт пожертвував $20 000

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва, не соромлячись Вови Дантеса, розповіла про стосунки зі Скриптонітом.

Раніше ми повідомляли, що в Ізраїлі скасували всі концерти Нурлана Сабурова: глузував з антивоєнної акції жартом про "місячні".

Також стало відомо про топ зірок, які підтримали війну і розчарували українців: Баста, Джиган, Олексій Щербаков.