Конор МакГрегор дебютує в кіно, зігравши головну роль у рімейку голлівудського блокбастера «Будинок біля дороги». Він зніматиметься разом із кінозіркою Джейком Джилленхолом.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «DailyStar»

Ірландська зірка UFC, звичайно, зробила собі всесвітньо відоме ім'я завдяки своїй успішній кар'єрі в октагоні і тепер потрапляє в кіно.

Тепер ірландець має намір продемонструвати свої навички в зовсім іншій обстановці, представивши свою дебютну акторську майстерність перед кінокамерами. МакГрегор зіграє разом із Джилленхолом у рімейку класичного фільму 80-х «Будинок біля дороги».

Джейк Джилленхол

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Цю новину було підтверджено у заяві його офіційного представника Карен Кесслер. Вона сказала: «Конор МакГрегор дуже радий продовжити свою легендарну кар'єру і приєднатися до Джейка Джілленхола в переосмисленні «Будинку біля дороги», улюбленої класики».

Дуг Ліман режисуватиме фільм, а МакГрегор приєднається до таких акторів, як Біллі Магнуссен, Даніела Мельхіор, Гбемісола Ікумело, Лукас Гейдж, Ханна Лав Ланьє, Тревіс Ван Вінкль, Б.К. Кеннон, Артуро Кастро, Домінік Колумб, Бо Кнапп та Боб Менер.

Конор МакГрегор (Зображення FilmMagic)

У звіті йдеться, що МакГрегор дивився оригінальний «Будинок біля дороги» та «насолоджувався ним». Фільм розповість про колишнього бійця UFC, якого грає Джилленхолл, який влаштовується на нову роботу вишибалою у Флориді.

Зрозуміло, що ірландський боєць зіграє персонажа з оригінального фільму, і не гратиме себе у постановці ММА. Ця новина з'явилася, коли МакГрегор продовжив готуватися до довгоочікуваного повернення до октагону.