Даша Ульянова, переможниця 10 сезону романтичного шоу "Холостяк", колишня пілота Макса Михайлюка, поділилася фотографією з дня народження одеського зрадника - Джигана, який уже багато років живе в країні-агресорі, промовивши про повномасштабну війну.

Його дружина Оксана Самойлова замовила імениннику торт у вигляді... ракети. Бізнес-леді зробила так, щоб десерт навіть палав, імітуючи запуск ракети.

Оксана Самойлова і Джиган, instagram.com/samoylovaoxana/

Що цікаво, реперу він сподобався, Джиган був приємно вражений. І це все, незважаючи на те, що мешканці його рідної Одеси щодня ховаються під звуки повітряної тривоги, а декого вже вбили російські ракети.

На скріншоті було написано: "Просто дно. Вау, клас! Подарувала чоловікові з Одеси торт у вигляді ракети "Ксюха, ти топ!".

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Поки що в Україні війна, зраднику Джигана дарують торти у вигляді ракет, якими вбивають український народ. Хоча, можливо, ракета носить космічний характер за задумом автора, але ніхто цього не знає.

Даша Ульянова, скріншот: Instagram Stories

Даша Ульянова не стрималася і прокоментувала цей злощасний торт і вчинок Оксани: "Коли здавалося, що гірше нікуди, але ні. Я в шоці".

За цікавим збігом обставин, друга зрадниця України теж є уродженкою Одеси – йдеться про Регіну Тодоренко.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була гарна фігура: "Я повернулася"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Холостяка" Даша Ульянова розпласталася у шпагаті між крутими байками: "Нічого не змінюється"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова "втративши" груди виставила попу: "Хочеш того чи ні..."