Дружина популярного українського телеведучого та інтерв'юера Анатолія Анатолича, яка також є мамою їхніх трьох дітей, регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників у Instagram. А під час війни ще активно підтримує земляків, засуджуючи путіна та війну.

Юлія Бойко нещодавно дала велике інтерв'ю виданню "KP.UA" та розкрила безліч цікавих подробиць. Наприклад, про свою роботу у продюсерській компанії та куму Світлану Лободу. А ще вона відповіла хейтерам, які звинувачують її чоловіка у втечі з України під час бойових дій.

Анатолій із дружиною. Фото: скрін youtube

Українці прямо заявили, що Анатоліч сховався під спідницею дружини, злякавшись як останній боягуз, і поїхав за кордон. Але, як заявила Юлія, все було зовсім необорот - це він став для неї опорою у такий важкий час.

Дружина телеведучого розповіла, який жах їм з дітьми довелося пережити, як вони три дні ховалися у сирому підвалі та яка небезпека їх супроводжувала, доки не знайшли притулку.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Скріншот із Instagram, Юлія Бойко

"Нас прихистили в Кагарлику дідусь і бабуся однокласниці нашої середньої доньки. Думали, пересидимо війну день-три і повернемось. Так у гостях наша сім’я та ще 15 людей просиділи майже місяць. Далі жити там було вже незручно, і ми вирішили їхати далі", - поділилася Бойко.

Багатодітна мама зізналася, що самостійно не змогла б перебратися за кордон, тож Анатоліч їх відвіз, допоміг облаштуватись і повернувся до України.

"Потім навчилися жити на відстані. Перший раз після його повернення в Україну побачилися через шість тижнів", - розповіла Юла.

Раніше ми писали про те, що Анатоліч жорстко приструнив зрадника Бардаша і назвав його подарунком для пропаганди рф: "Юра брехло і й**увся"

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Анатоліч "засунув" найдовший язик до рота своєї коханої: "Все без змін, нічого нового"

Також портал Знай.ua писав, що "Тупі та продажні": Анатолій показав "весілля" шанувальниці путіна та проросійського Бардаша