Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва повернулася до заняття, яке практикувала ще колись, ходила до школи. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва активно веде свою сторінку в соцмережах та тримає шанувальників у курсі подій у своєму житті, регулярно публікуючи нові фото чи відео.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Цього разу співачка поділилася новим знімком, на якому позує сидячи на стільці у білій сорочці та трохи задерши ноги. Також Надя Дорофєєва розповіла, що свого часу шукала способи підтягнути володіння українською мовою та почала читати у голос. Вона зазначила, що востаннє займалася цим ще у шкільні роки, але у результаті практика виявилася дуже ефективною.

"Останній раз я таке робила напевно в школі, тому трохи скептично до цього поставилася. Але скажу вам, це крутий експіріенс і це дійсно працює. Тепер, якщо випадково це чутимете, все ок, я просто прокачую свої скіли)) Якщо ви теж на етапі вивчення, беріть цей лайфгак на замітку", - сказала співачка.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, партнер Дорофєєвої та Мішиної Євген Кіт перейшов українською мовою майже повністю: "5 відсотків суржику".

Також наш портал інформував, Олексій Positiff Завгородній позичає гроші у діда і зізнався про стосунки з алкоголем: "Пляшка вина точно в депресивний день".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".