Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла про нове покликання, яке відкрила для себе після повернення з благодійного туру Європою. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин з перших днів війни активно займається волонтерством, а нещодавно повернулася з тривалого туру Європою, який був організований для збору коштів на допомогу ЗСУ.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Повернувшись додому, Ірина Федишин знайшла для себе нове покликання - піднімати бойовий дух українських воїнів. Артистка показала перші кадри з виступів та подякувала ЗСУ за кожен новий день, які українці проживають завдяки їхній бездоганній роботі. Також співачка анонсувала, що скоро продемонструє, що вдалося придбати з грошей, зароблених в турі Європою.

"Після благодійних концертів по Європі тепер концерти для наших захисників. Дякую ЗСУ за кожен день. Щаслива бути вдома, в Україні. ps: скоро розповім, що вдалося придбати для хлопців, завдяки концертам за кордоном. Кожен на своєму фронті", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Євген Хмара, відомий піаніст, який виступав із Іриною Федишин, поділився радісною новиною: "На одного Хмару побільшало".

Також наш портал інформував, блогер Олег Машуковський показав, як старанно пихкає в залі, але українці помітили "підступ": "Облився водою і думає, що крутий".

Крім того, наш портал інформував, Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула": "Дає сили жити".