Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки у серіалі "Свати" Анна Кошмал розповіла, на який відчайдушний крок зважилася заради свого сина Михайла. Цим зірка поділилася у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

З початком повномасштабної війни Анна Кошмал активно бере участь у благодійних заходах та займається волонтерством, роблячи все, щоб підтримати українців у цей тяжкий період. Водночас вона залишається мамою і весь вільний час намагається приділяти єдиному синові Михайлу.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Кошмал показала шанувальникам наскільки вона мама, яка любить і розуміє. Актриса розповіла, що повертаючись із сином із дитячого садка вони потрапили під зливу. Мишко захотів морозиво і замість того, щоб швидко бігти додому, вони вирушили в магазин і зрештою промокли до нитки, але повернулися зі здобиччю.

Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Втікали вдвох із садка під дитячою парасолькою. Мишко сказав, краще промокнемо, але забіжимо йому за морозивом. Так і сталося, промокли до нитки. Але літній дощ, то тільки втіха", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала вусатого красеня, який з пів погляду може вкласти її в ліжко: "Навіть якщо не хочеш".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".

Крім того, ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв приголомшив новим пророкуванням - 1 вересня стане святом смерті: "Не віддавайте дітей до школи".