Партнер на шоу "Танців з зірками" Юлії Саніної, Людмили Барбір, Злати Огнєвіч та Камалії, Дмитро Жук показав кадри свого майстер-класу з хореографії.

Запальний танець з'явився у Дмитра на сторінці в Instagram. Відомий танцівник часто ділиться кадрами свого творчого та насиченого життя зі своїми шанувальниками, яких у Дмитра майже 28 тисяч осіб.

Димитро Жук. Фото: скриншот Instagram

У себе на сторінці Дмитро написав:

Дякую mywayua, за змогу поділитися своїм досвідом та хореографією з танцівниками. Дякую всім хто був мене на класі ….мирового неба над головою. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА Дмитро Жук.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Димитро Жук. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, що свою частину популярності Дмитро знайшов на шоу "Танці з зірками", навчаючи зірок шоубізу запальним танцям. В останньому сезоні, де Дмитро був партнером та наставником для фронтвумен гурту The Hardkiss Юлії Саніної, їхня пара перемогла разом з парою Санта Дімопулос та Макс Леонов.

Димитро Жук. Фото: скриншот Instagram

Дмитро мав стосунки з іншою хореографинею проєкту Яною Цибульською. У пари були нелегкі часи, але судячи з того, що вогняні лайки прикрашають дописи Дмитра від Яни Цибульської, можна припустити, що у пари налагодились стосунки.

Нагадаємо, ми писали, що Іраклі Макацарія після весілля з 20-річною красунею почав підраховувати гроші.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських зізналася, що надихнуло її на створення нового творчого "дітища" - Полякова мовчки "кивнула".

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Міс Марпл" Аманда Холден у 51 рік показала пружні персики та м'який "вареник" у плавках.