Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських показала, якої дивовижної краси віночок їй вдалося сплести з підсушених колосків вівса, до якого вона ще додала пару волошок і ромашок. А ще вона поділилася, що під час цього процесу в думках співала рядки своєї нової та дуже чуттєвої пісні "Коли мине війна".

"Пісню, на яку мене надихнула любов", - зізналася артистка.

Прем'єра треку відбудеться у п'ятницю, 5 серпня, і цього дня чекає не лише Настя Каменських, а й уся армія її відданих шанувальників.

У коментарях користувачі соцмережі розхвалили співачку і вже заочно оцінили її творче дітище. Її колега, королева ночі Оля Полякова теж відреагувала, залишивши пару вогників на знак схвалення. Мабуть, їй також сподобався уривок із нового треку Каменських.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"