Українська ведуча телеканалу 1+1 Стася Ровінська, яка є донькою Сніжани Єгорової, зараз активно розповідає про нове життя в США та ділиться свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить трохи більше 60 тисяч людей.

Стася Ровінська поділилася потаємними думками про те, що її життя ніби перетворилося на комп'ютерну гру, де вона – головний персонаж, за яким постійно спостерігають та підкидають різні завдання. А ще телеведуча впевнена, гру, немов із фільму "Матриця", атакували вірусами погані люди. Мабуть, вона мала на увазі російську владу.

Скріншот із Instagram, Стася Ровинська

"Хтось керує цим згори, комусь цікаво, як я буду поводити себе у цих обставинах. Хакери намагались взяти контроль над управлінням, багатьом персонажам довелось змінювати мову і регіон, стандартні налаштування", - написала Ровінська.

Останнє "відновлення" її персонажа все виправило. За весь час війни, як зізналася дівчина, її навички встигли добре прокачатися, але вона точно не була готова покинути рідну країну. А ще їй іноді здається, ніби від неї нічого не залежить, а контролює її життя творці штучної реальності.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Здається, що наша "гра" добігає кінця і це фінальне протистояння, а далі Game Over.. Або, може це лише можливість перейти на наступний рівень 🏃‍♀️" - підсумувала Стася.

Як повідомляв Знай.ua, донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська успішно реалізовується в США, знімаючись у кіно: "Життя непередбачуване"

Також портал Знай.ua писав, що донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська поскаржилася на життя в США: "Все дуже застаріло"