Грузинський ексхолостяк, продюсер та підприємець, учасник українського шоу "Танці зі зірками" Іраклі Макацарія поділився фото разом зі своєю новою дружиною Лізою Чічуа.

Зараз подружня пара знаходиться у медовому місяці, десь у теплих краях. Виходячи з позначок розташування - це сонячна Греція. І Іраклі не дуже переймається, що в Україні триває повномасштабна війна проти рашистів. Бо він – грузин, а від нас отримав лише сотні фанаток.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram

"Одне з найприємніших місць для відпочинку. Співвідношення ціни та якості 100%", - пише Іраклі Макацарія у публікації.

На знімку він з'явився, звичайно ж, зі своєю 20-річною красунею. Сидять вони в одному з плетених крісел, тримаючись за руки і дивлячись прямо в кадр. На їхньому тлі зелень та тепле море.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж

"Гарні та закохані! Будьте щасливі", "Щастя вам, вашій молодій сім'ї!", "Як щасливі. Так підходьте один одному", "Дуже приємно дивитися на щасливих людей, які знайшли один одного!", "Греція - моя мрія. Скоро поїду. Ви мене надихнули", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія показав довгі ноги 20-річної дружини під короткою сукнею: "Як взагалі можна?"

Як повідомляв "Знай.uа", Іраклі Макацарія більше не холостяк: як пройшло весілля грузинського красеня - вінчання, танго та наречена у короткій сукні

Знай.uа писав, Іраклі Макацарія врятував дочку генерала та дружину екс-холостяка Діми Черкасова з лап путіна: "Це вже така родина"