Автор жартів для "Квартал 95" та переможець "Холостячки" Олександр Еллерт зміг завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Нині чоловік рідко розповідає про своє життя. У соцмережі Instagram за ним слідкує близько 300 тисяч людей.

Олександр Еллерт показав, який сміливий та патріотичний манікюр він вирішив зробити. Варто відзначити, що для чоловіків піти на нігти це вже давно не в новинку. Наприклад, кулінар "МайстерШефа" Євген Клопотенко з початком війни теж ходить до майстра в салон і не соромиться цього.

Скриншот з Instagram, Олександр Еллерт

Колишній Мішин не покривав нігті кольором, а просто захотів наклейку з уподобаною всім фразою, яка вказує шлях російському військовому кораблю.

А ще чоловік зазначив, що українці змінили ставлення до нецензурної лексики. Тепер у ній відчувається велика сила і міць, і лише одним матом можна донести важливу думку, не витрачаючи часу на слова. Еллерт зауважив, що тепер лайка звучить звідусіль, і спрямована вона переважно до росіян.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Тепер він має якусь іншу силу. в ньому якось інакше відчувається міць і потужність. в нього з’явився більш глобальний адресат. Але його стало забагато у просторі. Бл*дська війна", - написав Олександр.

Шанувальники погодилися із чоловіком. Деякі зізналися, що до війни зовсім не використовували мат, але через те, що відбувається, підібрати інші слова складно.

Коментарі - instagram.com/ellert_a/

Коментарі - instagram.com/ellert_a/

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина зізналася, що разом із Олександром Еллертом жила у Буковелі: "Усі проблеми відійшли"