Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська зустрілася з легендарною, заслуженою артисткою України Ніною Матвієнко та не змогла не зробити спільний знімок.

Скріншот із Instagram, Ольга Сумська

Зважаючи на все, вона зустріла її на благодійному заході, який у Пирогово організувала ціла банда акторів, щоб зібрати якнайбільше грошей для покупки 5-ти карет швидкої допомоги.

У кадрі артистки щасливо посміхаються, зачаровуючи шанувальників своєю красою. Обидві були одягнені у національні українські вишиванки, а Ніна Митрофанівна ще й із червоним намистом.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/

"Зустрічі, які надихають …❤️ Люблю!💙💛" - зізналася знаменитість.

На заході також був великий ярмарок, на який зірки принесли свої частування, а потім продавали їх. Усього вдалося зібрати 105 тисяч гривень і перша карета швидкої вже поїхала до медиків на передову.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська змінила сцену на мікрофон радіостанції: голос відомої акторки скоро лунатиме в кожному радіоприймачі

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська спустилася до підвалу, де ховалися від окупантів та гинули безневинні українці: "Як таке може відбуватися у 21 столітті"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська дала "ляпаса" Таїсії Повалій, яка простелилася перед путінськими лизунами: "Вона перейшла грань"