Наталя Могилевська, відома українська співачка, вирішила подорожувати країною потягом, вона ніби вперше побачила з вікна купе, як виглядає наша країна.
Подуву - немає меж. Співачка розмістила невеличке відео з купе потяга, де показує, наскільки красива Україна та як це її захоплює. Відео для шанувальників Наталя Могилевська розмістила у Instagram.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

А коли ви востаннє подорожували потягом? Напевно, за все своє гастрольне життя я стільки не пересувалась потягом як зараз. І ви знаєте, у цьому є своя романтика. Повільний темп, час зосередитись, подумати, проаналізувати… Я зустрічаю дуже багато людей, чую ваші відгуки, відчуваю ваше тепло від обіймів, бачу сльози радості та смутку… Я щаслива бути сьогодні такою близькою та корисною для вас Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

У самому відео співачка розповіла про ліси, поля, краєвиди, якими довелось їй поїздити, і також заспівала пісню "Я вдома", з якою власне подорожує з концертами.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

"Місяць назад я теж їхала в потязі, додому, до любимої столиці", "На початку березня евакуаційним потягом до Львову", "Наталя відповіжте. Я дуже сильно вас люблю, уже багато років люблю", "Україна - прекрасна, чарівна країна, а діти її - справжні патріоти, віддані своїй країні", - написали у коментарях.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська звільнилася від бюстгальтера і показала свої "соняшники".

Як повідомляв "Знай.ua" Наталія Могилевська не приховала бажань про другу вагітність та поїздок до Криму

Також "Знай.ua" інформував, що Наталя Могилевська розповіла про особливий день в її житті.