Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

На цей раз Анастасія Покрещук вирішила похвалитися, як розкішно вона виглядала в минулому, до всіх пластичних операцій. Тоді вона ще була без величезних грудей, вилиць і штучної п'ятої точки.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Зважаючи на все, дівчина була великою шанувальницею спорту, адже фігура її була немов із сталі, суцільні м'язи. Спина та прес були рельєфні, і цьому могли позаздрити багато хто в тренажерному залі, навіть чоловіки.

"6 років тому) Качок 😂", - написала Покрещук.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Користувачі соцмережі запитали, навіщо ж блогерка закинула спорт, якщо була в такій чудовій фізичній формі, але так і не дочекалися відповіді. Багато хто розхвалив зовнішність Анастасії, зазначивши, що до численних операцій вона була красунею.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що блогерка Покрещук поруч із трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Настя Покрещук широко розсунула ноги з перекошеним обличчям: хлопець тут ні до чого, у всьому винне волосся

Також портал Знай.ua писав, що Настя Покрещук "здула" величезні вилиці та губи - українці не впізнали блогерку: "Навіщо так себе спотворювати?"