Популярна співачка Тіна Кароль яка активно підтримує Україну та її позиція давно всім відом. Вона спілкується з шанувальниками в мережі Instagram, розповідає їм подробиці особистого та творчого життя. До речі, її сторінка нараховує 1,8 млн підписників

Тіна Кароль. Фото: скрин відео

Через повномасштабне вторгнення співачка виїхала з України та багато гастролює з благодійними концертами, збираючи гроші на допомогу Україні. Варто зазначити, що зараз її концертні тури розписані до середини жовтня.

А нещодавно шанувальники опублікували уривок з відомої пісні співачки "Закрили мені очі", яка набула нового змісту піл час війни. Фрагмент виступу співачки вони опублікували на фан-акаунті.

Як відомо, Тіна й дотепер важко переживає особисту трагедію - смерть коханого чоловіка. Варто зазначити, що вже пройшов не один рік, як вона залишилась одна, проте у своє серце вона не пускає інше кохання.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

А в 2019 році вона написала проникливу пісню "Закрили мені очі" в якій розповіла про свій біль та страхи втрати рідної людини. На жаль, під час війни, ця пісня стала актуальною для багатьох українців.

У коментарях до публікації шанувальники написали:

"Дуже сильна пісня. Тіна неймовірна.❤️❤️❤️🙏🙏"

"Сила любові та голосу це було щось неймовірне 😌"

Нагадаємо, подруга Тіни Кароль Юлія Саніна згадал.а спекотні дні у вінницькому "Будинку офіцерів": "Шкода, що не потрапила".

До слова, Тіна Кароль в компанії молодих красенів вразила фанатів: Дан Балану до них ще далеко.

Раніше ми писали, що українець розкрив таємницю Тіни Кароль про любов до перук - у неї їх більше 10: "Все штучне".