Ведучий популярних проєктів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник захопив спільним фото з Артемом Пивоваровим та розповів, що викликає у нього почуття гордості. Цим телеведучий поділився на своїй сторінці із соціальної мережі instagram.

Григорій Решетник регулярно радує шанувальників новими фото та відео, на яких показує як події в особистому житті, так і робочі моменти. Цього разу він захопив теплим знімком у компанії талановитих артистів та дружини.

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

На новому фото Григорій Решетник позує в обійми з Артемом Пивоваровим, а поряд його дружина Крістіна Решетник зі співаком ALEKSEEV. Телеведучий зазначив, що українці найталановитіші у світі, що є приводом для гордості за свій народ.

"Україна – найталановитіша нація світу! Переможемо", - підписав фото телеведучий.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Шанувальники зазначили, що концентрація талановитих людей на фото досягла апогею.

"Про Боже, яке комбо талановитих людей", "Так, Україна - найкраща і найпрекрасніша країна і ми обов'язково переможемо цю війну, бо добро сильніше за зло і світло завжди перемагає пітьму", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник люто виступив "проти" всього російськомовного: "Нехай перекладачами користуються".

Також ми повідомляли, що Олег Винник одягнув окуляри і відростив довгу бороду: чоловік Оксани Білозір показав, як хвороба змінила співака.

Крім того, ми писали, Tayanna розповіла, як під час заробітків у Польщі її ледь не заарештували, але врятувало "диво": "Такі пригоди у мене були".