Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська вирішила трохи поговорити з шанувальниками і розповіла про своє незвичайне бажання. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська – одна із найяскравіших представниць українського шоубізнесу і тому не має відбою від шанувальників. Зірка намагається постійно підтримувати з ними зв'язок та регулярно радує новими фото та відео на своїй сторінці.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Слава Камінська вирішила похвалитися стильними вбраннями, а водночас трохи порадувала шанувальників, розсекретивши свої "таємні" бажання.

"Настрій доїти корову і квасити капусту, а потім довго плакати. Аура загадковості сьогоднішнього дня", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Шанувальники гідно оцінили образ зірки і посміялися з її "одкровень".

"О Боги!!! Ти неймовірна!", "Якщо поїдеш на корову – я з тобою", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, блогер Олег Машуковський у мокрій майці засвітив натреноване тіло під зітхання дівчат у залі: "Скоро буду sugar daddy".

Також наш портал інформував, Богдану Шелудяку з "Київ вдень і вночі" загрожує невідомий ревнивець - запевняє, що артист гуляє з чужою дамою: "Сильно при*уїв".

Крім того, наш портал інформував, Jerry Heil хоче перетягнути батьків у шоубіз після того, як вони зав'язали з м'ясним бізнесом: "Парочка – Максим та Одарочка".