Дружина відомого українського гумориста, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача показала, якою талановитою та веселою росте їхня донька Ліза. Кадрами Вікторія Ткач поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач, як і її зірковий чоловік, намагається постійно перебувати на зв'язку з шанувальниками та радувати їх новим та яскравим контентом. Вона нерідко радує кадрами з особистого життя, зокрема показуючи їхню чудову дочку Лізу.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

Так, цього разу Вікторія Ткач показала, якою талановитою та веселою підростає Ліза. На відео дівчинка намагається покрутити на пальці м'яч і коли вона це виходить, то вона буквально вибухає в емоціях. Судячи з усього, харизма Юрія Ткача передалася і їй.

"Моя маленька супержінка. Дивіться до кінця. Емоція", - підписала відео Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Надзвичайну схожість дівчинки із зірковим татом помітили й шанувальники.

"Нормально, брова вже асиметрично піднімається як у тата", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".

Крім того, ми писали, Ірина Федишин зачепила історію маленького українця, який назбирав для авто для ЗСУ в Італії: "Читав вірші".