Українська акторка Наталка Денисенко постійно на зв'язку з шанувальниками. Вона активно спілкується з ними на сторінці в соціальній мережі instagram. Її акаунт нараховує 297 тисяч підписників. А Також вона активно спілкується й у мережі Tik Tok, у цій соціальній мережі в неї поки 51 тисяча підписників

Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Не так давно Наталка повернулась в Україну після знімання серіалу "Кріпосна", зустрілась з чоловіком, який прийшов з фронту та поїхала відпочивати до сонячної Туреччини.

Як сказала Наталка, на відпочинку їй спокійніше, ніж вдома, бо немає повітряних тривог. Проте частина підписників у закритому профілі акторки спитали в неї, чи їй не соромно під час війни відпочивати.

"Ні, тому що до війни я назбирала гроші і можу деякий час жити. Тому що мій чоловік у ЗСУ. Тому що я весь час війни займалася волонтерством. Бо я хочу, щоб моя дитина і я хоч на мить відпочили і були здорові, щасливі", – відповіла Наталка Денисенко.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

А останнім часом на відпочинку зірка почала декламувати вірші. Цього разу вона в образі пустотливої мавки прочитала вір Володимира Сосюри "Люблю я море". Саме вона та мавка, про яку згадується у вірші. Для цього образу Наталка обрала перуку з довгим зеленим волоссям на зелену легку тканину, яку накинула на себе.

У коментарях підписники зазначили, що в цьому образі акторка дуже гарна.

Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина з "Холостячки" на кухні у коротенькому топі спантеличила.

Також стало відомо, що Олександр Еллерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної.

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу.