Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та почуття гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе самого.

Олег Машуковський спозаранку вирішив навідатися до тренажерного залу, щоб влаштувати собі гарне кардіотренування. Блогер зайняв бігову доріжку і показав себе вже через годину занять, і виглядав він дуже мокрим і червоним.

"Ранок почав з позбавлення жиру", - написав Машуковский.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Одразу видно, що позаймався Олег добре. Сам він заявив, що після такого активного бігу він завжди дуже пітніє, а також практично відразу відчуває, що скинув зайві кілограми. Хоч Машуковський явно не страждає від надмірної ваги і у нього непогана фізична форма, але зізнається, що десь там є жирок.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

А після блогер показав гарячий знімок вже після тренування, сфоткавшись у дзеркалі, і заявив, що незабаром стане як sugar daddy, що означає на сленгу - багатий покровитель, татко.

Скріншот із Insta Stories, Олег Машуковський

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."