Український співак Віктор Павлік повеселився у компанії симпатичних курсанток після натяків його дружини Каті Репяхової на розлучення. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Павлік з перших днів повномасштабної війни активно волонтерить та навідує бійців ЗСУ, піднімаючи їхній бойовий дух. Цього разу музикант відвідав університет Повітряних сил у Харкові та поспілкувався з курсантками та курсантами установи.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

"Відвідав трохи з виступом курсантів та курсанток! Особистий склад льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Слава Богу за Вас, дітки!", - підписав публікацію музикант.

Співак опублікував серію яскравих фото, на одному з них позує з молодою курсанткою. Знімок, в принципі, навіть не натякає на якусь близькість артиста до дівчини, але напередодні його дружина Катя Репяхова робила натяк на розлучення. Можливо, в сім'ї не все так гладко, і подібне фото може "підігріти" конфлікт. Втім, жодних офіційних коментарів подружжя з цього приводу не давало.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлик потрапив із сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

Також наш портал інформував, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".

Крім того, ми писали, Сергій Бабкін "потоваришував" Тараса Шевченка з Бобом Марлі, такого виконання світ ще не чув: "Заграла новими фарбами".