Ромео Бекхем і модель Міа Ріган, як повідомляється, розлучилися через кілька місяців після їх третьої річниці. Син зірки футболу видалив усі сліди своєї дівчини у соцмережах.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Другий старший син Девіда Бекхема видалив усі сліди Мії в Instagram після того, як вони нібито оголосили про розлучення через суперечливі робочі графіки, оскільки Ромео йде стопами свого батька.

В останні місяці Ромео провів більшу частину свого часу в США, займаючись футбольною кар'єрою і пробуючи себе в «Інтер Майамі II», клубі, що належить колишньому капітанові збірної Англії та його батькові Девіду.

Ромео Бекхем і модель Міа Ріган: скрін з Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Показати ще

Джерело повідомило Daily Mail: «По суті, відносини на відстані в їхньому юному віці взяли своє. Ромео та Міа — прекрасні молоді люди, вони дуже люблять один одного, і сім'я любить Міа».

Вони додали, що Мія, лондонська модель, продовжить працювати з мамою Брукліна, модним лейблом Вікторії, незважаючи на те, що вона розлучилася із сином.

"Він зосереджений на своєму футболі і живе в Майамі, а вона у Великій Британії, працює над своєю модельною та впливовою кар'єрою", - додала Daily Mail.

Зірка футболу регулярно ділилася фотографіями Міа у соціальних мережах, але його підписники не могли не помітити, що вони зникли з профілю в понеділок (11 липня) вдень.

Ромео Бекхем і модель Міа Ріган: скрін з Instagram

Один пильний юзер написав: «Бруклін, ви з Мією розлучилися? Немає її фотографій? У той час як другий додав: «Ви, безперечно розлучилися, вірно?»

Це сталося за кілька місяців після того, як 3 травня молода пара відсвяткувала трирічні роковини спільного життя.

Нагадаємо, Ромео Бекхем із манікюром показав, як хизується на підборах.