Відома українська співачка Джамала, яка останнім часом активно гастролює світом з благодійними концертами заради допомоги рідній Україні, розповіла, як її зустріла Іспанія.

Про це переможниця наймасштабнішого пісенного конкурсу "Євробачення" у 2016 році пише у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм.

"Класична я – всюди бачу дім) Вчора Мадрид нагадав мені Київ у мирні часи. Благодійні велозаїзди, концерти на площі Іспанія. Всі кайфують від музики. І не забувають правило "Будь будь-яким"😘", - ділиться співачка. Джамала

Джамала, instagram.com/jamalajaaa

Джамала зізнається, що саме тут, в Іспанії, вона отримала новий ковток надії на нашу перемогу після зустрічі зі знайомими за кордоном, а також бачачи, що Україну підтримують по всьому світ.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Коли виходиш на сцену й бачиш купу української символіки, чуєш "я з вами" від продюсера трансляції – це ніби "вмикає" тебе. Я вірю в казки. Вірю в те, що добро завжди перемагає зло. Пам’ятаєте, як у фільмі "Аватар" вони всією Пандорою полетіли до однодумів, щоб врятувати свій дім? Так зараз і ми: всі пов’язані спільною метою – порятунок планети Україна. Люблю. Ваша Джа. 💙💛", - написала співачка. Джамала

Джамала, instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, Джамала зізналася у немічності - цю втрату неможливо пережити: "За що? Чому?"

Також ми писали, Джамала показала, що з Херсоном зробив "русский мир": "Суцільний страх та біль"

Нагадаємо, російські окупанти вбили 15-річного хлопця, який допомагав евакуйовувати тварин: "Весь світ вдячний йому за Людяність"