Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських , яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських розмістила декілька чарівних фотографій зі студії звукозапису. Зважаючи на все, співачка готує для фанатів щось новеньке, тому що в кадрі вона співає в мікрофон, жваво спілкується зі звукорежисером і виглядає дуже зосередженою.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських

Зірка заявила, що музика має магічні властивості. Вона може на якийсь час позбавити суму і подарувати тепло. Тому сама співачка може дати душам своїх слухачів трохи світла.

"Музика — це місце, де наші душі знаходять одна одну. Тому коли я співаю для вас, а ви слухаєте — це спосіб для мене додати світла вашій душі 🤍" - ​​написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Шанувальники розхвалили артистку і пораділи, що вона наче ожила, готуючи для них щось нове.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зірвалася і виплеснула емоції, що накопичилися за час війни: "Ненависть і біль"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських поділилася болем всього того, що випало на дитячу долю: "Вони вже втратили найдорожче"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських з ALEKSEEV та TVORCHI розповіла, що принесла для неї росія - про Потапу жодного слова: "Та країна забула..."