Світові знаменитості від початку повномашстабного вторгнення Росії на територію суверенної України дуже підтримують нашу країну.

І йдеться не лише про Мілу Куніс чи Мілу Йовович, які родом з України. Мадонна, Гаррі Стайлс, Майлі Сайрус, Анджеліна Джолі, Бен Стілер та інші висловлювали дуже чітку позицію на підтримку України.

Анджеліна Джолі та Бен Стіллер навіть приїхали сюди, щоб особисто поспілкуватися з українцями.

Бен Стіллер у Львові, скріншот з відео

Зараз підтримка прийшла і від легендарних британців Coldplay.

Популярні новини зараз

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення

Показати ще

Гурт на своєму концерті у Варшаві (Польща) виконали легендарний хіт Океан Ельзи "Обіймі". Звичайно ж, зробили вони це не самі, а з вуличним музикантом, якого зустріли на набережній Вісли.

Виступ Coldplay відбувся на Національному стадіоні у Варшаві. Соліст гурту Кріс Мартін зізнався глядачам, що він не розуміє тексту пісні, але вона йому дуже подобається.

Українці оцінили такий порив музикантів:

"Ми повторювали Слава Україні і вона прийшла, слава на весь світ, весь світ захоплюється героями. Слова все ще щось означають у цьому світі...", "Вуличний музикант, ти дуже крутий", "Я заплакала", "Весь світ, просто весь підтримує нас, ми обов'язково переможемо", "Дожилися, Coldplay співають Океан Ельзи"...

Coldplay – британський гурт, який був заснований у 1996 році. Справжню популярність йому приніс сингл Yellow, випущений 2000-го. У 2009 році журнал Rolling Stone визнав Coldplay четвертим найкращим виконавцем 2000-х років.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" вже запланував перемогу України.

Раніше ми повідомили, що Святослав Вакарчук зізнався , чому легендарний "Океан Ельзи" названий саме так.