Кожен дізнався про повномасштабну війну, яку оголосила росія Україні 24 лютого по-різному: хтось прокинувся від вибухів, хтось прочитав новини, а комусь зателефонували рідні чи друзі.

Скільки б іноземні ЗМІ не попереджали про загрозу з боку російських військ, більшість українців до останнього не могли повірити, що на них чекає повномасштабна війна. Не очікувала прокинутися 24 лютого від жахливих новин та ведуча проєкту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь.

"Я знаходилася вдома, у ліжку, як і більшість українців, думаю. Адже була четверта ранку. Мене розбудив коханий (ексвіце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, – прим. ред.). Не тими словами, які хочеться почути з ранку, а: "Почалася війна! Дзвони рідним!” – згадала Олена-Крістіна.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

Незважаючи на шокуючу звістку, Лебідь не піддалася панічним настроям. Вона залишилася вдома:

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"У мене не було істерики або відчаю. Було гірше - тупий внутрішній ступор від відчуття "не можу повірити!", - зізналася ведуча Нового каналу. - Я залишилася в Києві. Виїжджати не збиралася. спортивному костюмі, страшно було думати про одне й те саме: "Ну що, згадаю щось хороше, бо завтра може й не прокинуся!" І так все стискалося всередині… Таке дивне почуття внутрішнього паралічу… Але обіймала свого товстенького кабачка Сару і засинала з розумінням: ну, якщо вже й дам дуба, то хоч буду не голяка, а в спортивках».

Павло Розенко, бульдог Сара і Олена-Крістіна Лебідь, фото Інстаграм

Нагадаємо, що зірка "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь показала, як легко обдурити українців .

Раніше ми повідомляли, що руда бестія Олена-Крістіна Лебідь показала жах роботи для українців: "У вас найкращі пальці у світі" .