Відомий український музикант, фронтмен гурту "O.Torvald" Женя Галич та телеведучий Даніель Салем влаштували паті прямо в салоні автомобіля. Весело відео поділилися в сторіс на сторінці в соцмережі instagram.

Женя Галич і Даніель Салем із перших днів повномасштабного російського вторгнення забули про колишнє життя і вступили до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну. Вже кілька місяців вони успішно справляються із завданнями і навіть встигнуть займатися волонтерством.

Женя Галич. Фото: скрін youtube

На цей раз зірки показали, як перезавантажуються і піднімають собі настрій після виснажливих завдань. Так, Женя Галич та Даніель Салем влаштували "паті" прямо в салоні автомобіля та порадували шанувальників.

Женя Галич та Даніель Салем. Скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Показати ще

На відео зірки їдуть в автомобілі та голосно слухають рок. Обидва не стримуючись емоційно жестикулюють і підспівують, весело бавлячи вільний час.

До речі, раніше Женя Галич зізнався, що досі не отямився після вступу до лав ЗСУ і всього побаченого на війні. Він зазначив, що постійно спостерігає жахливі видовища, від яких тремтить.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу "Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського.

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв із "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."