Зірка Posh Spice Вікторія Бекхем знялася в одній із найбільш пікантних фотосесій, які вона зробила за останні роки для липневого номера Vogue Australia, і натякає, що хоче показати більше.

Цю публікацію Вікторія Бекхем оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

48-річна колишня співачка Spice Girls викликала шквал емоцій у всьому світі, позуючи для самої пікантної фотосесії за останні роки для липневого номера Vogue Australia, який уже вийшов.

Модельєр можна побачити на сторінках журналу у чорній мереживній білизні під яскравим червоним сітчастим жилетом, а також у чорній мереживній спідниці.

Коли вона пильно дивиться в камеру, можна побачити, як вона демонструє свій природний макіяж, в той час як її хвилясте волосся до плечей залишається вільним і як воно розкидане по її шиї.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Хоча обкладинка виглядає трохи інакше, 48-річна зірка, як і раніше, виглядає більш пікантно, ніж її послідовники.

Вона зображена у відвертій не зовсім білій шовковій весільній сукні з тонкими бретельками і глибоким вирізом, демонструючи переваги своїх грудей на нових фотографіях, зроблених Деном Джексоном.

Ще одне чорно-біле зображення зі зйомок показує вид збоку на Вікторію, одягнену у щось схоже на металевий бюстгальтер, прикрашений чорними намистинами та іншими аксесуарами, що доповнює велику ефектну сорочку.

На сміливому зображенні Вікторія демонструє свою струнку фігуру, відкидаючись назад, дозволяючи своїм мокрим локонам майоріти проти вітряних машин.

Як на знімку з обкладинки, так і на чорно-білому зображенні Вікторія зображена у великому пуховику, накинутому на спину, щоб завершити образ високої моди, тоді як її вії лише трохи нафарбовані тушшю.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем поділилася зухвалим кадром із ванної кімнати.