Співачка Адель розповіла про своє дивовижне перетворення в останні роки, зізнавшись, що змінила свій спосіб життя.

Ця публікація була розміщена на порталі "ДейліСтар"

Вокалістка, яка зараз хедлайнерує кілька ночей на фестивалі BST в Гайд-парку, сказала, що "відчувала себе жахливо", коли виявила, що деякі з її молодших шанувальників були засмучені її втратою ваги.

Демонструючи свою струнку фігуру, співачка позувала для обкладинки журналу Vogue, вразивши шанувальників своєю зміною.

Зараз в рідкісному інтерв'ю співачка I Drink Wine розповіла, що схудла через тиск суспільства і способу життя шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

34-річна зірка сказала: "Я розумію, чому преса була зачарована цим. Я не говорила про свою подорож так, як це роблять всі інші, більшість людей вже випустили б DVD, я зробила це тихо для себе".

Вона додала: "Але я відчувала себе жахливо через одних людей, які відчували, що коментарі інших означають, що вони виглядають погано або потворно. Деякі люди, яких я бачила, були молодими, їм було близько 15 років".

Однак вона підкреслила, що тиск з боку суспільства не має нічого спільного з її рішенням, пояснивши: "Були й інші люди, які відчували себе дуже лояльними до мене, наприклад: «О, вона піддається тиску цього», мене це дуже турбує. 100% (фізичні вправи) дали мені концентрацію, вони дали мені можливість позбутися своєї енергії, хорошої чи поганої, і це змусило мене відчути, що я зміцнююся психічно, стаючи сильнішою фізично".

Адель

Змінивши своє життя, втративши вагу і вирішивши знову почати зустрічатися після розлучення з колишнім чоловіком, вона сказала: "Я більше не ставила себе в ситуації, які мене виснажують. Я від цього відійду, зараз я дуже і дуже ретельно вибираю людей, які є в моєму житті".

Нагадаємо, Адель розповіла про свої нові серйозні стосунки.