Усі світові зірки вважають за честь допомгли Україні у війні з росією та путіним. Прешою це зробила Мадонна, коли назвала його брехуном та порівняла з Гітлером.

Анджеліна Джолі прибула до Львова, щоб поспілкуватись з біженцями та українськими дітьми.

Анджеліна Джолі у Львові, скріншот з відео

Далі улюбленець дівчат Гарі Стайлз вишов на сцену, притуливши до себе український прапор, а Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали чималу суму для біженців з України.

Гаррі Стайлз з прапором України, скріншот з відео

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

1 червня відбувся акустичний концерт Біллі Айліш у Німеччині, де співачка взяла синьо-жовтий прапор від українки Jerry Heil, поцілувала його, та співала пісню далі.

Біллі Айліш і прапор України

Тепер Україні допоможе і всесвітньо відома співачка Аліша Кіз.

Лауреатка Греммі та активістка Аліша Кіз і її фонд "Keep a Child Alive" одними з перших проявили солідарність з українським благодійним фондом "Твоя опора" та запропонували свою підтримку, аби діти отримали допомогу, якої потребують.

"Keep a Child Alive"" не буде стояти і спостерігати, як страждають діти. Це наш обов’язок об’єднатися та зробити все, що в наших силах, аби допомогти дітям, що потребують нашої підтримки. Для нас велика честь працювати з фондом “Твоя опора” та мати змогу забезпечувати дітей з вразливих категорій життєво необхідними ресурсами,"― коментує колаборацію Антоніо Руіз Гіменез, CEO та виконавчий директор “Keep a Child Alive”.

Аліша Кіз, фото: пресслужба pedan/buro

Та частина допомоги, яку "Keep a Child Alive" вже передала фонду "Твоя Опора", була реалізована в будинках дитини, центрах соціально-психологічної реабілітації дітей, центрах соціальної підтримки дітей та сімей у таких регіонах: Сумська область, Чернігівська область, Івано-Франківська область, Закарпатська область, Одеська область, Львів, Чернівці. Ці центри вже отримали матраци, постільну білизну, подушки, ковдри, підгузки й інші засобі гігієни тощо ― речі, які були надзвичайно необхідними.

Американська співачка Аліша Кіз допомагатиме постраждалим від війни українським дітям

"З моменту війни тисячам дітей довелося покинути свої домівки. У спокійніші області евакуювалися також безліч сиротинців та інтернатних закладів. І ми намагаємося надати гуманітарну допомогу кожному відповідно до потреб, ― каже засновниця БФ “Твоя Опора” Валерія Татарчук. ― Ми щиро вдячні "Keep a Child Alive" за їхню небайдужість до сьогоднішніх подій в Україні і за їхню підтримку нашим дітям. Переконані, що це лише тільки початок. І разом ми зможемо зробити більше. Заради дітей, які є майбутнім нашої країни".

Американська співачка Аліша Кіз допомагатиме постраждалим від війни українським дітям

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі ніяк не може забути про Україну: пам'ятна каблучка зі Львова досі на пальці.

Раніше ми повідомляли, що Біллі Айліш розцілувала прапор України на концерті в Німеччині: "Коли приїхала Анджеліна Джолі...".

Також стало відомо, що улюбленець мільйонів дівчат Гаррі Стайлз показав свою любов до України на весь світ: "Це наш прапор".