Згідно з повідомленнями, Мадонна "не зацікавлена в тому, щоб зустрічатися з кимось її віку", оскільки зірка шукає нового партнера після розставання з Ахламаліком Вільямсом.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що Мадонна шукає нового хлопчика-іграшку після розставання з Ахламаліком Вільямсом.

63-річна музична зірка розлучилася зі своїм 28-річним бойфрендом минулого місяця після трирічних відносин.

У повідомленнях стверджується, що співачка доручила своїй команді знайти їй заміну — з умовою, що йому має бути ще 20 років.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Джерело повідомило Heat: "Мадонна не зацікавлена в тому, щоб зустрічатися з кимось її віку. Думка про сиве волосся або зморшки сильно відштовхує. Їй потрібен міцний, гарячий хлопець років тридцяти - той, хто зможе не відставати від неї. Вона попросила, щоб її команда знайшла для неї кілька варіантів — після підписання незаперечної угоди про нерозголошення, звичайно".

Мадонна і Ахламалік, які познайомилися, коли останній працював танцюристом в турі свого майбутнього партнера Rebel Heart в 2015 році, почали зустрічатися в 2019 році.

Пара регулярно демонструвала свої стосунки в соціальних мережах, перш ніж розлучитися по-хорошому.

Джерело повідомило The Sun: "Мадонна занурилася в насичене світське життя і після розриву зустрічається зі своїми друзями та родиною. У неї щільний графік, вона працює над своїм майбутнім біографічним фільмом, новою музикою і піклується про свою сім'ю".

Мадонна і Ахламалік

Вони додали: "Деякий час з Ахламаликом щось відбувалося. У них багато любові, але поки вони вирішили розлучитися. Оскільки вони обидва працювали над іншими речами, було важко підтримувати їх роман".

Мадонна допомогла Ахламаліку укласти контракт з модельєром Стелою Маккартні, коли пара була разом, і співпрацювала з ним, коли він намагався почати свою музичну кар'єру.

Нагадаємо, що Мадонну заблокували в популярній соцмережі за непристойний контент.